Sort / Hvid / Minimalistisk – Plakater der hitter!

Vi går i Danmark op i boligindretningen som aldrig før. Vores hjem er vores base. Vores hjem er vores identitet. Vi indretter derfor vores hjem i stigende grad efter at skabe en hyggelig base, der afspejler hvem vi er. Det er måske ikke altid det praktiske der er helt i fokus – men derimod hyggen. Når det kommer til plakater er tiderne i Danmark og generelt i Skandinavien meget henad det minimalistiske. Dette er eksempelvis sorte og hvide møbler – kombineret med møbler i træ. Det samme gælder for billederne til væggen. Er valget her plakater, så er det de minimalistiske, der i stigende grad hitter. Sort og hvide nuancer i et forholdsvis simpelt – men elegant – udtryk.

Denne type design plakater er også noget, som vi har vægter højt hos Minida, når vi udarbejder nye plakat designs. Det er især det simple, stilrene og farvedæmpede vi har fokus på. Noget, der harmonerer med den Skandinaviske boligindretning. De fleste har især billedvægge med mange forskellige plakater til at pryde væggen i stuen. Her er det også en fordel at vælge sort / hvide plakater. Måske ikke dem alle sammen – men i hvert fald en god sjat, således at det ikke ender ud i et farveorgie, der meget let kan virke forstyrrende i den øvrige boligindretning.

Hos Minida.dk har vi inddelt vores plakater i forskellige kategorier. Dette har vi gjort for at gøre det lettere for vores kunder at navigere rundt på vores side. Flere af kategori indeholder plakater i sort / hvidbilleder design. Især vores meget populære kategori, der hedder ”Animal Kingdom” har et stort udvalg af moderne plakater, der i den grad må siges at tilhøre ovenstående overskrift. I kategorien er der et stort udvalg af diverse prægtige dyr, hvis fotografier er redigeret og gjort meget minimalistiske og elegante i deres udtryk. Det endelige resultat præsenteret i rene sort / hvide nuancer. Nedenunder har vi præsenteret nogle eksempler på plakater indenfor denne kategori.

sort hvide plakater fra minidasort hvide plakater fra minidasort hvide plakater fra minidasort hvide plakater fra minidasort hvide plakater fra minida

En anden serie, der helt sikkert også er aktuel for dig, der er på udkig efter plakater i sorte og hvide nuancer, er vores serie ved navn ”Minimalistic”. Navnet giver næsten sig selv. Det er her vi har samlet alle de plakater, der er grundstammen i det minimalistiske univers. Der er tale om elegante fremstillinger af helt simple ting og genstande, der kommer til udtryk i et foto i høj opløsning, og hvor alt unødvendig ”støj” er skåret væk. Skal du have en stor og flot billedvæg eksempelvis stuen, så vil plakater fra denne kategori med fordel kunne mixes ind i opstillingen. Nedenuder ses et par eksempler på sort / hvide plakater fra serien “Minimalistic”. Du finder kategorien her.

Sorte og hvide minimalistiske plakaterSorte og hvide minimalistiske plakater

Så er du på udkig efter billeder til væggen, der fortrinsvis skal være sorte og hvide, så er du helt sikkert kommet ind på den rigtige hjemmeside. Kig rundt – og se om du kan finde noget, der passer til lige netop dit hjem. Følg os også gerne på Facebook og/eller Instagram. Her bliver du løbende opdateret med nyheder, inspiration til dine vægge samt konkurrencer.