Boligindretning med Plakater

 

Når det kommer til boligindretningen, er der det oftest sådan, at dét, der skal hænge på ens vægge kommer i sidste række. På mange måder ganske forståeligt, da det rent funktionelt ikke tjener så stort et behov. Visuelt er det dog en helt anden snak, og derfor er det også vigtigt at få noget på væggene for at fuldende sin indretning af boligen.

 

Plakater og andre typer billeder til væggen tjener nemlig et anerkendelsesværdigt formål: De skaber dynamik, harmoni, kontraster og synergi-effekter i boligindretningen. Hvis du prøver at forestille dig en boligindretning, hvor hjemmet har helt tomme vægge. Det kommer let til at virke tomt og koldt. Især i disse tider, hvor de fleste møbler og det meste boliginteriør kommer i neutrale farver. At få noget op på væggen giver en harmoni til hjemmet. Og med lidt farver og motiver, skabes der en flot kontrast til den måske lidt mere minimalistiske boligindretning.

 

Et af de mest centrale steder i hjemmet, og der hvor vi oftest gør mest ud af boligindretningen er i stuen. Der er her vi opholder os i de fleste af vores vågne timer, så det er her, at de fleste gerne vil have, at alting går op i en højere enhed rent boligindretingsmæssigt. Det er også her, at vi har lagt vores fokus i designs – i plakater til stuen. Vi har selvfølgelig også plakater til mange andre steder i boligen, men stuen er nu engang det sted, hvor vi gør mest ud af vores boligindretning.

 

Nedenfor er der et par eksempler på forskellige plakat-setups, der især fungerer godt i stuen. Her er det som oftest nemlig ikke nok med én plakat, da væggene i stuen generelt er lidt bredere, og derfor kræver noget mere fylde, hvis noget af tomrummet skal udfyldes.

 

Boligindretning

De 2 plakater ovenover hedder “Lion Roar” og “Tiger Roar”. Navnene og billeder illustrerer det hele. De passer rigtig godt ind i en meget stilren, eksklusiv og minimalistisk indretning, som det også ses på billedet. De passer perfekt som et par, og gerne i så stor en størrelse som væggene kan bære. Der er noget råt, maskulint og powerfullness over de to majestætiske dyr. De to store plakater gør virkelig noget ved denne boligindretning.

Boligindretning

Vores bestseller og meget kendte plakat-konstellation – de 3 aber – No Hear, No Speak, No See. En moderne og spændende fortolkning, der taler til det stilrene hjem. Her får du lidt mere kant i boligindretningen, da plakaterne ikke kun er et grafisk flot billede, der er også noget historie, sjæl og mulighed for fortolkning med indover.

Boligindretning

Et andet valg, der helt sikkert også vil bidrage positivt til boligindretningen er vores plakater fra kategorien “Science”. Her finder du plakater, der er designet med udgangspunkt i universet omkring os. Dette kreative og grafiske flotte valg, kan være med til at skærpe kreativiteten og sætte tankerne i gang, når øjnene falder på motiverne. Et intellektuelt og stilfuldt valg – der passer ind i langt de fleste boligindretninger.