Design Plakater

Holdet bag Minida.dk er kreativt anlagt, og vi arbejder kontinuerligt på, at skabe nye design plakater, der passer ind i den moderne Skandinaviske boligindretning.

Hos Minida.dk arbejder vi med plakater indenfor flere forskellige kategorier. Alle har tråd i det Skandinaviske element, men for at gøre det lettere for jer – vores kunder – har vi inddelt vores plakater i forskellige kategorier. Vores mål er at favne så bredt som muligt, således at alle kan finde lige netop de design plakater hos os, som passer til deres respektive hjem.

En af de plakat designs, der virkelig hitter i Skandinavien på nuværende tidspunkt, er minimalistike dyre-plakater. Her tager man nogle prægtige og stolte dyr, og sætter fokus på deres ansigt i en oftest rolig og afslappet positur. Billedet, der bruges er et rigtig fotografi, der efterfølgende er behandlet, hvorunder alt unødvendigt “støj” bliver skåret væk. Det endelige resultat præsenteret på en sort/hvid baggrund med dyret i de samme farver. Dette giver et flot og elegant plakat design. Nogle af vores mest populære plakater i denne kategori er rovdyrene – det vil sige løven, tigeren og ulven for at nævne et par stykker. I sit sort/hvide udtryk harmonerer dette yderst godt i den traditionelle Skandinaviske bolig indretning. Nedenstående eksempler er alle fra vores kategori “Animal Kingdom”. Du finder alle design plakater fra denne kategori lige her.

En anden meget populær kategori indenfor design plakater er fotografier, der er efterbehandlet og præsenteret i en meget farveafdæmpet udgave. Dette sætter en helt unik stemning, og det passer uhyre godt ind i en stilren indretning. På denne måde får man billeder til væggen, uden at man går på kompromis med sin indretningsstil. Der er ikke forstyrrende og farverige elementer, der tager fokus fra den øvrige indretning. Det er naturligvis helt okay med farver i boligindretningen, men har man mange vægge, der skal dekoreres, kan det hurtigt blive for meget. Derfor er denne type design plakater rigtig populære. Især som del af en billedvæg fungerer de fremragende. Kategorien indeholder blandt andet bygninger, landskaber, havet, mennesker i kunstnerisk udfoldelse og meget mere. Nedenstående eksempler er alle billedvægge udarbejdet med design plakater fra vores kategori “PhotoArt”. Du finder kategorien lige her.  

Udover de to ovenstående kategorier har vi også et stort udvalg af andre typer billeder til væggen, så uanset om du er på udkig efter plakater til stuen, plakater til soveværelset, køkkenet, fordelingsgangen eller noget helt femte, så er vi sikker på, at du kan finde inspiration her på vores side. Nedenstående eksempler er fra vores andre kategorier af design plakater her på Minida.dk. Disse tæller ”Science”, der består af plakater med udspring i videnskaben, ”Quotes and Text”, der er en serie med sjove tekster, billeder og sammensætninger af disse samt Minimalistic, der er vores serie af plakater i helt enkle og stilrene designs. Vi håber at du kan finde lige netop de plakater hos os, som passer helt perfekt i dit hjem. Du er også velkommen til at følge os på Facebook, hvor du løbende bliver opdateret med konkurrencer, nye plakat designs og generel inspiration til, hvordan en billedvæg kan opbygges med plakater fra os. På gensyn på Minida.dk.