Plakater med citater
129.00 DKK – 349.00 DKK
Ryd

Varenummer N/A Kategorier , ,

Beskrivelse

Batman Plakat

Denne Batman Plakat er ideel til den barnlige sjæl, til teenage-værelset eller til det muntre hjem, hvor man altid er klar på en sjov og skæv bemærkning. Denne Batman Plakat er en blanding af det grafiske samt et skævt citat, der lyder: “Always be yourself unless you can be Batman – Then always be Batman”. Ja, det er vigtigt at huske at være sig selv – selvom det nogle gange godt kan være svært. Men hold fast i det – medmindre du altså kan være Batman. 😉

 

Batman plakat til teenageren

Det kan nogle gange være svært at finde ud af hvad søren, der skal hænge på teenageres værelse. Her vil en plakat som vores Batman Plakat være helt perfekt. Den kan let og elegant flettes ind indretningen uden at forstyrre, og den er med til at give et smil på læben.

 

Batman plakater og andre sjove designs

Hvis du er vild med vores Batman Plakat, kan du helt sikkert også finde andre sjove, skæve og interessante grafiske plakater her på Minida.dk. Du kan med fordel tage et kig i vores “Characters”-kategori, hvor vi har mange plakater, der læner sig op af vores Batman Plakat.

 

Minida.dk har meget mere end Batman Plakater

Udover denne Batman Plakat har vi på Minida.dk et kæmpe udvalg af plakater til alle værelser i hjemmet, og til enhver smag. Vi arbejder kontinuerligt på at udarbejde nye og spændende designs, da boligindretning er vores store passion. De fleste har svært ved at finde nogle flot til væggene, og dette bliver ofte udskudt i meget lang tid. Dette ønsker vi at gøre op med på Minida.dk. Tag en tur rundt på vores webshop – besøg vores inspirations-side og vores mange kategorier. Der burde helt sikkert være nogle plakater, der falder i jeres smag.

Yderligere information
Størrelse

30 x 40 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm