Odense Plakat
129.00 DKK – 349.00 DKK
Ryd

Varenummer N/A Kategorier ,

Beskrivelse

Odense Plakat

Er du på udkig efter en Odense Plakat? Ja, så behøves du ikke lede længere. Hos Minida.dk har vi denne Odense Plakat, der er designet i sort/hvid, men vi har også en Odense Plakat, der er designet i sort/guld. Odense er Danmarks 3. største by, og derfor helt naturlig med i vores udvalg af by-plakater, der tæller de fleste største danske byer.

 

Køb din Odense Plakat hos os

Når du handler hos Minida.dk er du sikret plakater i højeste kvalitet. Vi har udvalgt noget af det bedste papir på markedet i samarbejdet med et af Danmarks mest anerkendte trykkerier. Det er din garanti for at modtage en plakat – i dette tilfælde en Odense Plakat – i højeste kvalitet. Og det er både hvad angår papir og tryk. I denne kategori finder du mange andre bykort – så hvis du går med tanker om at opbygge en plakatvæg med de byer, du har en særlig tilknytning, er du kommet til den rette side. Udover vores Odense Plakat har vi de fleste andre store danske byer, og skulle din by mangle, så send os endelig en e-mail med dit ønske.

 

Vi har andre plakater end Odense Plakaten

Hos Minida.dk har vi et stort udvalg af plakater, og vi har mange andre plakater end denne Odense Plakat. Du kan med fordel tage en rundtur på vores side og se vores mange forskellige designs. Vi har helt sikkert noget til enhver smag. Vi har alt fra grafiske plakater af byer – som denne Odense Plakat – samt et stort udvalg af fotografiske plakater, grafiske fortolkninger og sjove citater. Du finder kort sagt lidt af hvert her på Minida.dk.

 

Fun Facts om Odense

Nu hvor du måske overvejer at erhverve dig en Odense Plakat, får du lige et par sjovt facts om byen – som du måske/måske ikke kendte til:

 

Odense er en af Danmarks ældste byer, og kan dateres helt tilbage til år 988.

Indtil slutningen af 1800-tallet var Odense Danmarks næststørste by, kun overgået af København.

H.C. Andersens fødeby.

Der er 4 danske kongegrave i Odense.

Yderligere information
Plakat

Størrelse

30 x 40 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm