Er du på udkig efter sort/hvide plakater?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Minida er en all-round plakat-shop, hvilket betyder, at vi designer plakater til alle værelser og i mange forskellige varianter og stilarter. Vi gør os også indenfor sort/hvide plakater – og vi har dem i flere af vores kategorier.

Vores mest populære plakater der kommer i sort/hvid finder du i kategorien Animal Kingdom. Denne kategori er – som navnet antyder – designet med dyreriget for øje. Vi har både klassiske billeder såvel som grafiske fortolkninger af diverse dyrearter. Men noget, der især går igen i denne kategori er sort/hvide plakater.

De mest populære af vores sort/hvide plakater i kategorien Animal Kingdom er det rå par “Tiger Roar” og “Lion Roar”. Disse er hvad vi selv vil kalde for “The Perfect Match”. De komplimenterer hinanden utrolig godt – og især i en stor størrelse, vil de gøre sig rigtig gode på væggen i eksempelvis stuen eller køkken-alrummet. De er designet udelukkende i sort og hvid, og de giver noget kant til indretningen – og i særdeleshed til den moderne og minimalistiske stil. Udover førnævnte er også vores “Elephant”-plakat meget vellidt. Det elegante og prægtige dyr giver virkelig det sidste til indretningen – og som førnævnte plakater er det også i en stor størrelse, at denne sort/hvide plakat virkelig kommer til sin ret.

Vi har en lang række andre sort/hvide plakater i Animal Kingdom, og der er både plakater, der gør sig godt enkeltvis, eller andre, som passer perfekt ind i en moderne billedvæg – bestående af en lang række plakater i forskellige størrelser.

Store plakater Online
Tiger Roar og Lion Roar

Udover Animal Kingdom er næsten alle vores plakater i kategorien Citatplakater i sort/hvid. Der er her tale om citater af enhver slags. Der er både motiverende citatplakater såvel som sjove og skæve citatplakater, der er møntet på at give et smil på læben.

Slutteligt har vi også en række plakater i sort og hvid i kategorien Photo Art. Her er der tale om fotografiske plakater, der er blevet farvejusteret. Ønsker du at kreere en billedvæg bestående af flere forskellige plakater, kan det nemlig ofte blive en lidt for farverig og rodet affære, hvis billedvæggen består af plakater, der alle er fyldt med farver. Vælges der derimod sort/hvide plakater eller plakater, hvor farverne er mere afdæmpede, skaber det en mere harmonisk sammenhæng.

Du finder også sort/hvide plakater i flere af vores andre kategorier, men de 3 ovennævnte er der, hvor de er repræsenteret bedst. Når du alligevel er inde på siden, kan vi kun anbefale at du bruger lidt tid på at navigere rundt og lade dig inspirere. Vi har skabt et univers af mange forskellige grafiske plakater, og vi tror at der er en god chance for, at du finder noget du kan lide.