Gratis fragt ved køb over 399 kr 1-4 dages leveringstid

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger:

Minida.dk
Grundtvigs Alle 172
6400 Sønderborg
CVR: 39974444
E-mail: info@minida.dk
Tlf.nr.: 31145817

 

Betaling

Hos Minida.dk modtager vi følgende betaling: Dankort, Visa, MobilePay, ViaBill og MasterCard. Alle priser på Minida.dk er angivet i danske kroner og er inklusiv moms.

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

 

Levering

Vi tilbyder gratis levering med GLS-Pakkeshop. Leveringstiden er 1-4 hverdage. Når din ordre er klar til afhentning modtager du en e-mail direkte fra GLS – samt en SMS såfremt du har indtastet dit mobilnummer ved bestillingen. Din ordre bliver sendt til din nærmeste GLS-pakkeshop. Din ordre bliver pakket forsvarligt ind, således at risikoen for skader minimeres. Alle vores forsendelser er forsikrede og kan spores via track and trace.

 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten er 100 dage for forbrugere. Fortrydelsesfristen udløber 100 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Hvis du fortryder et køb, skal du inden fortrydelsesfristens udløb give besked til Minida.dk om at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du skal oplyse dit navn, din adresse samt ordrenummer ved din henvendelse. Du kan sende en mail til info@minida.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Hvis du fortryder et køb, skal du inden fortrydelsesfristens udløb give besked til Minida.dk om at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du skal oplyse dit navn, din adresse samt ordrenummer ved din henvendelse.

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Varen sendes til:

Minida.dk
Grundtvigs Alle 172
6400 Sønderborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Minida.dk yder forbrugere 2 års reklamationsret i henhold til købeloven s regler for varekøb, omfattende fabrikations- / materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over synlige fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Minida.dk indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering, afhængig af den konkrete situation. I forbindelse med reklamation, afholder Minida.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Returnering sker ved at sende varen til vores adresse eller aflevere varen personligt hos os. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Fyldestgørende information skal følge pakken, eksempelvis kopi af faktura eller ordrebekræftelse. Kontonummer og registreringsnummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, bedes også oplyst. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Returadresse:
Minida.dk
Grundtvigs Alle 172
6400 Sønderborg
Danmark

 

Beskadiget ordre

Såfremt uheldet er ude, og der er sket skade på din ordre i forbindelse med forsendelsen skal du snarest, og helst indenfor 5 hverdage, kontakte os. I denne forbindelse bedes du sender billeder af både skade såvel som emballagen. Vi sender herefter en ny vare til dig.

 

Persondatapolitik

Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for den dataansvarlige. Ved elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Under et køb udbeder vi os bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e- mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form, og gemmes. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Personoplysningerne registreres hos Minida.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på Minida.dk er Minida.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@minida.dk.

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Minida.dk
Grundtvigs Alle 172
6400 Sønderborg
CVR: 39974444
E-mail: info@minida.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.03.2021


Acceptér