Plakater med citater - gin and tonic
129.00 DKK – 349.00 DKK
Ryd

Varenummer N/A Kategorier ,

Beskrivelse

Gin and Tonic Plakat

Hos Minida.dk finder du et stort udvalg af drinks plakater – og har man sådan en kategori af plakater, er man naturligvis nødt til også at have en Gin and Tonic plakat i sit sortiment. Og det har vi naturligvis også. Vores Gin and Tonic plakat er designet i et retro-design, og tankerne flyver lidt hen på de sydlandske turistområder. Derudover er vores Gin og Tonic plakat også informativ, idet du får serveret opskriften – såfremt du skulle gå hen og glemme den.

 

Gin and Tonic Plakat som gave

Eftersom Gin and Tonic er mere populær end nogensinde, så kender de fleste én eller flere (hvis ikke dem selv), der er vilde med Gin og Tonic, og går op i det med liv og sjæl. Mange eksperimenterer endda også med egne blandinger mm. Hvis du kender en entusiast, så kan du med fordel overveje at give vedkommende vores Gin and Tonic plakat – den vil helt sikkert falde i god smag.

 

Gin and Tonic Plakat til hjemmebaren

Er du en af dem, der er så heldig at have sin egen bar i boligen? Tillykke. Så har du sikkert styr på hele bar-setup’et, hvad angår drikkevarer, glas, selve baren mm. Men har du også fået styr på væggene? Det, der virkelig sætter prikken over i’et er udsmykningen af væggene. Og hvad er mere oplagt til en bar end plakater af drinks. Udover vores Gin and Tonic plakat har vi et stort udvalg af de mest populære drinks. Tag et kig på vores udvalg af plakater lige her på Minida.dk.

 

Fun Facts om Gin and Tonic

Gin and Tonic stammer oprindeligt fra Indien, hvor britiske soldater var udstationerede. Soldaterne drak tonicvand for at undgå malaria, idet tonics på daværende tidspunkt havde et indhold af kinin, der havde en præventiv effekt. Grundet den bitre smag i kinindrikker begyndte briterne af eksperimentere, og endte med at blande drikken sammen med gin, hvorefter de tilsatte enten citron eller lime. Herefter var den nu klassiske Gin and Tonic opfundet. I dag indeholder tonicvand ikke længere nok kinin til at have nogen effekt overfor malaria.

 

Med denne viden in mente, er der nu kun tilbage at erhverve sig en Gin and Tonic Plakat fra Minida.dk.

Yderligere information
Størrelse

30 x 40 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm