København Plakat
129.00 DKK – 349.00 DKK
Ryd

Varenummer N/A Kategorier ,

Beskrivelse

Købehavn Plakat

Find din plakat med København lige her på Minida.dk. Hos Minida.dk har vi et stort udvalg af plakater, herunder også verdenskort og by-plakater. Og sælger man sådanne plakater, er en Københavner Plakat jo uundgåelig. Vores grafiske København plakat skildrer indre by i en spil mellem geografi og flot minimalistisk design. Plakater passer perfekt til indretningen i stort set alle hjem, og kan med fordel hænges over eksempelvis skrivebordet, i en fordelingsgang eller i entréen. Plakater kan også let indarbejdes i en moderne billedvæg.

 

Vi har både København plakaten i denne klassiske sort/hvid version samt en i guld/sort. Derudover har vi et væld af  andre plakater fra de største byer i Danmark. Hvis du/I har boet flere steder, eller har tilknytning til andre byer i Danmark, kan I med fordel lave en billedvæg, hvor i indarbejder disse forskellige byplakater. Det kunne være en København Plakat og en Århus Plakat, der blev mixet sammen i en sort/hvid samt en sort/guld version. Det giver et flot spil i opsætningen.

 

Udover vores København Plakat og andre byplakater, har vi et væld af spændende designs her på Minida.dk. Tag en rundtur og se om vi kan give dig noget inspiration til husets vægge. De skal i hvert fald ikke være tomme – det er for kedeligt. 🙂

 

Fun facts om København

Hvis du har en Købenavn plakat hængende, er det jo rart at vide lidt om byen – udover, at det er Danmarks hovedstad.

 

Københavns historie kan føres tilbage til år 800.

Fra 1300-tallet (og lige siden da) blev København Danmarks rigeste og mest betydningsfulde by.

Ca. 23% af Danmarks befolkning bor i Københavns byområde.

Yderligere information
Plakat

Størrelse

30 x 40 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm